Zoeken naar ontwerpen

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     ontwerpen
 
Ontwerp Wikipedia.
Bij het ontwerpen in de kunst of toegepaste kunst worden in wezen vergelijkbare stappen doorlopen als bij het bouwontwerp, soms onder de naam industrieel ontwerp of productdesign. Afhankelijk van de wensen van de eventuele opdrachtgever worden schaalmodellen of schetsen gepresenteerd.
Crossmedia-ontwerp Arteveldehogeschool Gent.
U bent hier. Home Opleidingen Bachelor Grafische en digitale media Crossmedia-ontwerp. Logos ontwerpen, de look feel van een website onder handen nemen, de huisstijl van een bedrijf opfrissen. Maar ook het visuele aspect van een bordspel ontwerpen, behoort tot de mogelijkheden.
Leidraad pesticidenvrij ontwerpen Vlaamse Milieumaatschappij.
Je bent hier: Home / Publicaties / Leidraad pesticidenvrij ontwerpen. Leidraad pesticidenvrij ontwerpen. Uitgave 19-11-2015 Een pesticidenvrij beheer begint met een goed ontwerp. In deze leidraad vind je tal van praktische tips. Sinds 1 januari 2015 beheren alle openbare diensten zoals gemeenten hun terreinen pesticidenvrij.
Naaicursus Cursus Kleding Maken en Ontwerpen NHA.
Wil je deze prachtige naaimachine bij jouw cursus Kleding Maken en Ontwerpen ontvangen? Geef dit dan aan bij inschrijving. Je hebt de naaimachine én de eerste lessen dan snel in huis. Natuurlijk kun je de naaimachine ook tijdens de cursus nog bestellen.
3D Keukenplanner Keuken in 3D Ontwerpen met onze configurator.
Onze showrooms Maak een afspraak. Ontwerp nu je. keuken in 3D! Test onze online 3D-applicatie rechtstreeks vanop je computer en geef je nieuwe keuken vorm zonder je huis te verlaten. Kies een stijl, probeer kleuren en materialen uit, en laat het gebeuren! Daarna kan je samen met je raadgever de laatste hand aan je ontwerp leggen. Gaan we ervoor? Configurator Ontwerp je. keuken in 3D. Je online meetinstrument! Je kan niet alleen je keuken online en in 3D ontwerpen, maar nu ook het plan van de ruimte tekenen dankzij onze nieuwe online meetinstrument!
Duurzaam Ontwerpen VK AE.
Duurzaamheid in ontwerpen is uiteraard geen losstaande discipline. In se is ecologisch bewust ontwerpen een zaak voor en van alle disciplines. De architecten en ingenieurs van VK Architects Engineers zijn zich dan ook bewust van het belang en de noodzaak van dit aspect.
Universiteit Gent: Bachelor of Science in de industriële wetenschappen: industrieel ontwerpen.
Naast de polyvalente ingenieurscompetenties beheerst de bachelor industrieel ontwerpen de belangrijke ontwerpgerichte competenties. Benieuwd naar de ontwerpen van de studenten industrieel ontwerpen? Een master in de industriële wetenschappen industrieel ontwerpen is de architect van de producten en systemen van de toekomst.
Ontwerpen in het Frans vertaald uit het Nederlands.
Home Woordenboeken Nederlands/Frans Vertaal ontwerpen. Vertaal ontwerpen van Nederlands naar Frans. Nederlands naar Frans: Meer gegevens. dessiner; élaborer; concevoir; tracer le plan de. esquisse; dessin préalable. ontwerpen projeter, concevoir, esquisser. ontwerpen créer, concevoir, ébaucher, projeter. ontwerp conception, esquisse, plan, projet.
Week van het Ontwerpen.
Een selectie van best practices van regionale bedrijven uit het nieuwste boek van Designregio Kortrijk. Iconisch design uit 15 jaar inspiratiereizen Howest. Transitie x Ontwerpen. Beleef de krachtlijnen en ambities van de regio aan de hand van installaties, projecties en videomapping.

Contacteer ons