Op zoek naar tandarts?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     tandarts
 
De Tandarts 2352 KM Leiderdorp. Aangesloten bij de KNMT.
Kijkt u dan verder op deze website voor meer informatie over wat wij te bieden hebben en wie wij zijn. Waarderingen over De Tandarts. Een 9.1 is het gemiddelde cijfer van alle 381 waarderingen over De Tandarts. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering. Praktijkhouder en Tandarts.
Tandarts en mondzorg Zvw Verzekerde zorg Zorginstituut Nederland.
behandeling van het parodontium weefsel dat de tand of kies in de kaak bevestigt.; behandeling bij klachten over het kaakgewricht.; plaatjes en frameprothesen.; kronen, bruggen en implantaten: alleen bij niet aangelegde of door een ongeval geheel verloren fronttanden.; chirurgische tandheelkundige hulp, behalve implantaten.; röntgenonderzoek, behalve bij orthodontische hulp beugeltandarts. De vergoeding voor tandarts en mondzorg voor jongeren onder de 18 jaar staat beschreven in artikel 2.7, lid 4 van het Besluit zorgverzekering.
Tandarts Wikipedia.
Een gedifferentieerd tandarts is een tandarts die zich op een specifiek deelgebied van de tandheelkunde heeft toegelegd maar geen extra bevoegdheden heeft ten opzichte van de tandarts algemeen practicus en daarom geen specialist is. Een tandarts-parodontoloog behandelt problemen aan het tandvlees, tandarts-implantologen leggen zich toe op het plaatsen van implantaten, tandarts-endodontologen op wortelkanaalbehandelingen en tandarts-gnathologen op kaakgewrichtsklachten. De werkruimte van een tandarts heet in Vlaanderen vaak tandartskabinet, in Nederland is het een praktijk. Tandartsen worden bij de behandeling bijgestaan door één of meer assistenten.
tandarts solopraktijk.
de hogere nauwkeurigheid boven het traditioneel afdrukken, heeft het als grote voordeel voor u, dat het happen in de meeste gevallen tot de verleden tijd behoort. Voor informatie en/of advies staan wij u graag te woord. Met vriendelijke groet, Tandarts van Muiden.
Tandartspraktijk de Groenkamp Buitenpost. Aangesloten bij de KNMT.
Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur: 0511-542162. Voor spoedgevallen buiten openingstijden kunt u contact opnemen met de spoeddienst.: Uit onderzoek is gebleken dat wanneer je je kind vanaf zijn eerste tandje rond 6 maanden meeneemt naar de tandarts dit tot 70% minder gaatjes kan leiden.
Tandarts Almere Tandartspraktijk de Compagnie.
Tandarts de Compagnie. Wij doen ons uiterste best om u hoog kwalitatieve en duurzame tandheelkundige zorg te verlenen! Ons team van Tandartspraktijk De Compagnie, bestaande uit ervaren tandartsen, mondhygiënistes, preventie-assistentes, assistentes, een secretaresse en office-manager, heet u van harte welkom bij ons in de praktijk gelegen in de Almere Buiten Eilandbuurt naast de Oostvaardersbuurt en de Stripheldenbuurt.
Tandarts Arnhem Zuid Tandarts Arnhem Zuid.
Indien u te vroeg aanwezig bent, willen wij u vragen om buiten het pand te wachten.; Combinatie afspraken zullen vaak door de tandarts op de kamer van de mondhygiënist of preventieassistent worden gedaan. Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.;
Tandartspraktijk Pronk Uw Tandarts in Barneveld.
Wij willen u daarom zo snel mogelijk helpen. De praktijk is op werkdagen tussen 8.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor spoedklachten op telefoonnummer: 0342 450 672. In de avonduren of het weekend kunt u bij ernstige tandheelkundige klachten contact opnemen met de dienstdoende tandarts.
Schooltv: Het Klokhuis Tandarts.
Dolores komt het allemaal te weten bij de tandartsopleiding. En ze mag zelfs helpen bij het boren en vullen van een gaatje. Toon letterlijke tekst Toon korte omschrijving. Log in om je favorieten op te slaan. Favoriete videos gemakkelijk terugkijken waar je wilt.

Contacteer ons